Gå till innehåll
Undersajt
Undersajt

Lunchcurling och Figur (SCK,ACK)

Lunchcurling i Sundbybergs curlinghall

Onsdagar 10:00 -12:00 är det sedan början av 80-talet tradition att spela lunchcurling i Sundbybergs curlinghall. Lunchcurlingen organiseras av Amatörföreningens CK. Det är närmare 40 deltagare men alla är inte med varje gång. Vi brukar vara 20 - 25 spelare per tillfälle. Spelet pågår oktober - mars med undantag för eventuella jul- och nyårshelger.

Gemensam lunch
Efter genomförd spelomgång äter vi en gemensam lunch i hallen. Jesper, Lasse och Eva står för utmärkt matlagning.

Vilka kan delta?
Alla är välkomna, både kvinnor och män. Vi vill särskilt vädja till kvinnor att börja spela curling.

Är det dyrt att spela curling?
För spel och mat betalar vi 100 kronor per gång. Vi avsätter en viss del till en prispott och delar ut priser till månadens bästa spelare, höstens och vårens bästa spelare samt till totalsegraren under säsongen. Överskottet använder vi till resebidrag.

Medlemsavgift i Amatörföreningens CK är 1050 kronor per helår från och med det år du fyller 65 och för övriga 1450 kronor per år. Du som är medlem i Sundbybergs CK kan delta utan annat medlemskap. Övriga ska lösa medlemsavgift i Amatörföreningens CK.

Det är inte dyrt men väldigt trevligt att spela lunchcurling.

Figurcurling

På tisdagar 10:00- 12:00 spelar vi figurcurling de veckor det finns lediga banor i hallen, vilket det oftast finns. Figurcurlingen ger dig möjlighet till individuell träning och kan verkligen rekommenderas. Det är särskit lämpligt för nya spelare att börja med figurcurling.

För spel betalar vi 50 kronor per säsong till en prispott och delar ut priser efter säsongen till den som förbättrat sig mest procentuellt, till den som förbättrat sig mest nominellt samt den som vid visst tillfälle överträffat sitt snitt mest.

Varmt välkomna till vår lunchcurling och figurcurling!

Michael Lundin

Ordförande i lunchcurlingen

Text

Publicerad: 2022-12-27

Sponsorer

Postadress
Amatörföreningens CK - Curling
Box 1012
17221 Sundbyberg

Besöksadress
Fredsgränd 2-4
Sundbyberg

Kontakta oss
Tel: 0768036673
E-post: info@amatorerna.se